Látogasson el az Alföld szívébe!

Keresés

   

Részletes keresés

Keresendő:
Település:
Kategória:

Petőfi földjén - bemutatkozó videó
Kiskőrös és környéke, az Alföld szíve
›› Bővebben

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözlöm a Kunság Közepe Nonprofit Kft  nevében.

Szeretettel köszöntöm az Alföld szívében, ott, ahol az ég a földet éri, ahol a festői táj, az itt élők gazdag történelmi múltja, kultúrája nemzetünk nagy költőjét, Petőfi Sándort is sok csodálatos vers írására ihlette.

A Kft. a térségi közösségi célok megvalósítása, kiszolgálása érdekében hozta létre az adatbázist, amely a térség vállalkozásainak, termelőinek, szolgáltatóinak, turisztikai szereplőinek, kézműveseinek, illetve a gazdaság egyéb résztvevőinek ad megjelenési és kapcsolatteremtési lehetőséget.

Az ide látogató nemcsak a szőlő- és gyümölcstermesztés, a kertészet, az állattenyésztés termékeivel és azok feldolgozó iparával találkozhat, hanem megismerkedhet Kiskőrös és környékének szépségeivel, természeti értékeivel, kincseivel, turisztikai látványosságaival és a helyi gasztronómiával.

Szabad vizeink, gyógyfürdőink, rendezvényeink, fesztiváljaink, kiváló boraink, lovas tanyáink, hazánk legnagyobb összefüggő kerékpárútja bőséges és felejthetetlen időtöltést biztosítanak családoknak, és az üzleti élet szereplőinek.

Regisztráljon, hirdessen és vegyen részt a térségen belüli és kívüli kapcsolatok megteremtésében.

Vásároljon a Kiskunság éléskamrájából, keresse üzleti és kereskedelmi partnereit. 

Az év bármely szakában legyen vendégünk.

ügyvezető

kunsagkozepe@kunsagkozepe.hu